Къща за гости „Вълканови" се намира в с. Левочево, разположено в централни Родопи, на 6 км северно от гр. Смолян и на 7 км югоизточно от курорта Пампорово, на 1200 м. надморска височина.  Местността е известна с красива планинска природа, богата история, чист въздух и мек планински климат.

Къща  за гости „Вълканови" е на три етажа с вътрешно стълбище. Всички помещения са в атрактивен родопски стил. На разположение са:

-          Пет самостоятелни спални помещения. Две от тях са разположени на втория етаж, а останалите три са на третия етаж. Три  oт спалните са с опция за настаняване на трети човек и една  с опция за настаняване на още двама

-          Трапезария с напълно оборудван кухненски бокс  - тук гостите могат да приложат своите кулинарни способности

-          Сервизно помещение – оборудвано е с голям хладилник, сьдомиялна машина, пералня, кафе машина

-          Механа с камина, където гостите могат да се веселят

-          Кухненски бокс, разположен на третия етаж

-          На всеки етаж има самостоятелен санитарен възел – в тях гостите могат да релаксират с гореща вана или хидромасажна душ кабина

-          Финландска сауна

-          Пред къщата има голяма веранда, от която се разкрива невероятна планинска гледка.  Може да се използва целогодишно, като предоставя на гостите възмжност за създаване на топлина и уют, посредством голяма камина.  Към камината има водно колело, което се върти и  дава възможност за самостоятелно приготвяне на чеверме.

-          Къщата разполага с парно отопление, сателитна телевизия, WiFi и аудио система.

-          При предварителна заявка, възможност за кетеринг, доставка на подготвено агне за чеверме или пещ, изпълнители на родопска музика.